Share your ideas

Oproep voor workshop en/of
posterbijdragen op het BRO-congres

Ben jij een gedreven jongere, hulpverlener of onderzoeker die gepassioneerd is over het ondersteunen van jongeren op weg naar volwassenheid? Heb je innovatieve ideeën of ervaringen die je op een interactieve manier wilt delen? Dan nodigen wij je uit om een workshop of een posterbijdrage in te dienen voor het BRO-congres!

Het BRO-congres is een netwerkevenement dat ervaringen en praktijken in de kijker zet die jongeren vanuit verschillende sectoren ondersteunen op hun weg naar volwassenheid. We willen een platform bieden waar jongeren, hulpverleners en onderzoekers met elkaar in dialoog kunnen gaan en van elkaar kunnen leren.

Wat vragen we?

We zijn op zoek naar bijdragen in de vorm van workshops en postersessies die inspireren en aanzetten tot interactie.

Workshops

Praktische sessies waarin deelnemers actief aan de slag gaan met methoden, technieken of casestudies. Hierin staat interactie en participatie centraal.

Postersessies

Visuele presentaties waarin je onderzoeksresultaten, projecten of praktijkervaringen deelt. Tijdens deze sessies heb je de mogelijkheid om in direct gesprek te gaan met geïnteresseerden.

WIE ZOEKEN WE?

Jongeren

die hun eigen ervaringen en ideeën willen delen.

Hulpverleners

die met deze jongeren werken en hun kennis en methodieken willen presenteren.

Onderzoekers

die bezig zijn met thema’s rondom de begeleiding van jongeren naar volwassenheid.

Waarom deelnemen?

Door deel te nemen aan het BRO-congres krijg je de kans om je ideeën en ervaringen te delen met een breed publiek, waardevolle feedback te ontvangen, en nieuwe netwerken op te bouwen.

Bovendien kunnen één jongere en één hulpverlener/onderzoeker die de workshop of postersessie begeleidt gratis deelnemen.

Hoe deelnemen?

Stuur je workshopvoorstel of posterbijdrage in vóór 10 oktober 2024 via dit formulier. Een week later laten we je weten of je geselecteerd bent. We kijken uit naar je inzending en hopen je te verwelkomen op het BRO-congres!